info@hidrosplet.com

  +387 51 385 190

  Obilićeva bb, Trn, Laktaši

Ostale usluge

Početna  /  Ostale usluge

 

Ostale usluge

Transport


Preduzeće vrši usluge transporta u unutrašnjem saobraćaju za sve vrste roba i materijala, kao i utovar i istovar istog putem kamionskih dizalica.

Izdvajamo dugogodišnju saradnju sa "Intereuropa dd – global logistic service" za koju naše preduzeće uspješno obavlja navedene usluge transporta, usluge transporta i logistike na carinjenju roba, kao i distribucije roba do krajnjih korisnika.

Projektovanje


Ova djelatnost preduzeća podrazumjeva uglavnom projektovanje iz oblasti hidrotehnike, kako komunalne, tako i za potrebe hidrotehničkih instalacija objekata visokogradnje. Takođe, u sklopu izvođenja radova na projektima komunalne hidrotehnike i montaže unutrašnjih hidrotehničkih instalacija, kao i riječne hidrotehnike, vrlo često je neophodno pristupiti izradi novih, kao i izmjeni doradi postojećih tehničkih rješenja, te je u tom smislu preduzeće kadrovski osposbljeno i za takve djelatnosti.

Projektovanje iz oblasti hidrotehnike, kako komunalne, tako i za potrebe hidrotehničkih instalacija objekata visokogradnje.

Izdvajamo:

  • Glavni projekat unutrašnjih i vanjskih hidrotehničkih instalacija, te mašinskih instalacija i opreme za izgradnju poslovnog objekta za proizvodnju plastične ambalaže za jednokratnu upotrebu (Monouso BH), opština Laktaši,
  • Glavni projekat rekonstrucije vanjske vodovodne mreže u krugu Fabrike duvana a.d. Banja Luka, grad Banja Luka,
  • Glavni projekat za vodovod Zubovići – Melina, opština Dobretići,

Top